Mit motto er "At male er at leve!".


Jeg er en amatørkunstner med en uddannelse i biokemi, men min lidenskab for kunst har altid fyldt en central plads i mit liv. Jeg begyndte at tegne fra en tidlig alder, og igennem hele mit liv har jeg gennemgået forskellige kreative faser.


Jeg lærte det grundlæggende i at tegne i skolen. På universitetet studerede jeg klassiske malerprincipper i et kunststudie. Denne træning har haft stor indflydelse på mig. Jeg tog også privatundervisning af lærere på kunstakademiet. Som studerende arbejdede jeg på deltid i min fritid som kunstner med reklamefilm til biografer, takket være det fik jeg tegnefærdigheder i stort format og udviklede mit kreative potentiale.

 

Efter eksamen fra universitetet fortsatte jeg min videnskabelige karriere som virolog, hvilket krævede meget tid og kræfter, men på trods af dette fandt jeg altid tid til at male.

Da jeg gik på pension blev tegning og maling min primære beskæftigelse.

 

For mig er kunsten min spirituelle verden, hvor jeg kan udfolde min kreativitet og udtrykke mig selv. I mit kunstneriske arbejde begrænser jeg mig ikke af en bestemt genre eller stil. Jeg lader mig inspirere af mangfoldigheden i alt omkring mig. Jeg arbejder ofte med lyse farver og eksperimenterer med forskellige medier, herunder grafik, akvarel, akrylmaling, oliemaleri, flydende akryl og blandede medier.

 

Hvad der gør mine værker unikke, er, at de spænder over et bredt spektrum af emner og motiver. Man kan finde mennesker, kæledyr, blomster, grøntsager, frugt, husholdningsartikler, mærkelige mønstre og bybilleder i mine værker. Nogle gange fortæller jeg endda historier gennem mine kompositioner, hvor jeg blander fantasien med nogle strejf af min egen livshistorie.

 

Jeg har en interesse i at kopiere berømte kunstneres værker for at forbedre mine færdigheder. Ofte bruger jeg detaljer fra kendte værker som inspiration og integrerer dem i mine egne kompositioner, hvilket skaber forbindelser mellem forskellige tidsaldre og på den måde danner en slags "tidens portal".

 

Mit mål er at skabe kunst, der ikke kun appellerer til øjet, men også beriger sjælen og sætter tanker i gang. Jeg arbejder på at skabe kunst, der giver mening og dybde til min egen livshistorie og samtidig inspirerer andre til at se verden gennem et kunstnerisk perspektiv.

 

LKristensen